mepyet.al

Recent questions tagged Xamarin

+8 votes
5 answers
asked Sep 10, 2018 in Programim by AltinBegallari (960 points)   | 836 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

8 në linjë
0 Antar dhe 8 mysafir
Vizitat sot : 636
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380720
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users