Recent questions tagged Metode

+3 votes
3 answers
pyetur Oct 9, 2018 in Programim nga Dragonfly (150 points)   | 154 views
+2 votes
2 answers
pyetur Sep 29, 2018 in Programim nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 378 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Akira

  140 pikë

 2. jembutkusudbanget

  100 pikë

 3. Roslyn452194

  100 pikë

 4. LaraHotchin7

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

57 në linjë
0 Antar dhe 57 mysafir
Vizitat sot : 2976
Vizitat e djeshme : 5329
Të gjitha Vizitat : 1373657