mepyet.al

Recent questions tagged Android

+3 votes
2 answers
+2 votes
1 answer
+5 votes
1 answer
+7 votes
2 answers
asked Sep 22, 2018 in Informatike by Merita Fillestar (1.2k points)   | 555 views
+8 votes
5 answers
asked Sep 10, 2018 in Programim by AltinBegallari (960 points)   | 836 views
+6 votes
2 answers
asked Aug 28, 2018 in Programim by ArditTr Fillestar (1.1k points)   | 63 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

11 në linjë
0 Antar dhe 11 mysafir
Vizitat sot : 558
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380642
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users