Recent questions tagged Algoritem

+2 votes
2 answers
pyetur Sep 29, 2018 in Programim nga samiri Specialist (5k points)   | 363 views
+10 votes
2 answers
pyetur Sep 27, 2018 in Programim nga samiri Specialist (5k points)   | 659 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

35 në linjë
1 Antar dhe 34 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 2977
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770563
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users