mepyet.al

Recent questions

+1 vote
1 answer
asked Dec 28, 2018 in Informatike by Alen (480 points)   | 24 views
+1 vote
1 answer
asked Dec 28, 2018 in Informatike by Alen (480 points)   | 12 views
+1 vote
3 answers
asked Dec 25, 2018 in Programim by Alen (480 points)   | 30 views
+2 votes
1 answer
asked Nov 24, 2018 in Programim by Ergi Berberi (570 points)   | 39 views
+3 votes
1 answer
asked Nov 14, 2018 in Informatike by xhoana (170 points)   | 64 views
+3 votes
1 answer
asked Nov 14, 2018 in Programim by Administratori Mjeshtër (7k points)   | 176 views
+3 votes
2 answers
+1 vote
0 answers
asked Oct 17, 2018 in Programim by Administratori Mjeshtër (7k points)   | 55 views
+3 votes
3 answers
asked Oct 9, 2018 in Programim by Dragonfly (150 points)   | 93 views
+2 votes
2 answers
asked Oct 2, 2018 in Informatike by Shyqe (180 points)   | 363 views
+3 votes
2 answers
asked Oct 1, 2018 in Informatike by Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 746 views
+3 votes
3 answers
asked Sep 30, 2018 in Informatike by daor (520 points)   | 374 views
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

9 në linjë
0 Antar dhe 9 mysafir
Vizitat sot : 544
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380628
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users