Recent questions and answers in Informatike

0 votes
2 answers
0 votes
1 answer
pergjigjur Apr 1 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 52 views
0 votes
1 answer
pergjigjur Feb 25 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 46 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 96 views
+2 votes
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 121 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 64 views
+3 votes
1 answer
+2 votes
2 answers
pergjigjur Oct 5, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 406 views
+3 votes
3 answers
pergjigjur Oct 1, 2018 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 414 views
+3 votes
2 answers
+2 votes
1 answer
pergjigjur Sep 30, 2018 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 468 views
0 votes
1 answer
pergjigjur Sep 30, 2018 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 248 views
+1 vote
2 answers
To see more, click for all the questions in this category.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Akira

  140 pikë

 2. BettinaBray3

  100 pikë

 3. suryacin

  100 pikë

 4. JaimieMargar

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

76 në linjë
0 Antar dhe 76 mysafir
Vizitat sot : 5820
Vizitat e djeshme : 9623
Të gjitha Vizitat : 1394266