mepyet.al
+8 votes
13.6k views

Te jene te formatit PDF dhe nese e mundur ne gjuhen shqipe sepse nuk di mire anglisht...Faleminderit

in Programim by Fillestar (1.5k points)  
reopened by | 13.6k views
penny slots free online <a href="https://onlinecasinospark.com/">heart of vegas free slots</a> | <a href=" https://onlinecasinospark.com/ ">zone online casino</a> | <a href=https://onlinecasinospark.com/>slot games</a> <a href=https://onlinecasinospark.com/>slot games</a>
online casino slots <a href="https://onlinecasinoflow.com/">virgin online casino</a> | <a href=" https://onlinecasinoflow.com/ ">online casino slots</a> | <a href=https://onlinecasinoflow.com/>slots free</a> <a href=https://onlinecasinoflow.com/>house of fun slots</a>
house of fun slots <a href="https://onlinecasino.us.org/">free slots</a> | <a href=" https://onlinecasino.us.org/ ">real casino slots</a> | <a href=https://onlinecasino.us.org/>online casino</a> <a href=https://onlinecasino.us.org/>chumba casino</a>
pch slots <a href="https://onlinecasinoflow.com/">free vegas casino games</a> | <a href=" https://onlinecasinoflow.com/ ">gsn casino slots</a> | <a href=https://onlinecasinoflow.com/>online casinos</a> <a href=https://onlinecasinoflow.com/>slots free games</a>
play slots online <a href="https://onlinecasinospark.com/">zone online casino games</a> | <a href=" https://onlinecasinospark.com/ ">brian christopher slots</a> | <a href=https://onlinecasinospark.com/>best online casinos</a> <a href=https://onlinecasinospark.com/>high 5 casino</a>

5 Answers

0 votes

Algoritmet ne C++

Ushtrime ne C++

Ushtrime te tjera ne C++

Bazat e C++

Te gjithe librat mund te shkarkohen nga cdo pajisje dhe jane ne formatin PDF, Shqip. Suksese

by Mjeshtër (7k points)  
0 votes

Me dergo nje email ne kete adrese dhe te dergoj disa leksione per bazat ne C++ ne shqip

zanaisaku01@gmail.com

by  
0 votes
by (960 points)  
0 votes

Display Largest Element of an array

#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
  int i, n;
  float arr[100];

  cout << "Enter total number of elements(1 to 100): ";
  cin >> n;
  cout << endl;

  // Store number entered by the user
  for(i = 0; i < n; ++i)
  {
    cout << "Enter Number " << i + 1 << " : ";
    cin >> arr[i];
  }

  // Loop to store largest number to arr[0]
  for(i = 1;i < n; ++i)
  {
    // Change < to > if you want to find the smallest element
    if(arr[0] < arr[i])
      arr[0] = arr[i];
  }
  cout << "Largest element = " << arr[0];

  return 0;
}

Check Palindrome Number

#include <iostream>
using namespace std;

int main()
{
   int n, num, digit, rev = 0;

   cout << "Enter a positive number: ";
   cin >> num;

   n = num;

   do
   {
     digit = num % 10;
     rev = (rev * 10) + digit;
     num = num / 10;
   } while (num != 0);

   cout << " The reverse of the number is: " << rev << endl;

   if (n == rev)
     cout << " The number is a palindrome.";
   else
     cout << " The number is not a palindrome.";

  return 0;
}
by Mjeshtër (7k points)  
0 votes

http://gen.lib.rus.ec/search.php?mode=last
ky linku shkarkon libra pafund

by (480 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

9 në linjë
0 Antar dhe 9 mysafir
Vizitat sot : 542
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380626
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users