0 votes
41 views
in Informatike nga (150 points)   | 41 views

1 Answer

0 votes

https://www.fcportables.com/illustrator-portable/

Ketu gjen programe portable, dhe i shkarkon leht

nga (160 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. HaiGuffey208

  100 pikë

 2. Rochelle67M0

  100 pikë

 3. RebbecaDetwi

  100 pikë

 4. TaneshaHackl

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

78 në linjë
0 Antar dhe 78 mysafir
Vizitat sot : 2080
Vizitat e djeshme : 12391
Të gjitha Vizitat : 1666122