mepyet.al
+1 vote
24 views

kerkoj ndonje pune online te thjeshte ne informatike qe mund ta bej.

in Informatike by (480 points)   | 24 views

1 Answer

0 votes
by Mjeshtër (7k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

6 në linjë
0 Antar dhe 6 mysafir
Vizitat sot : 645
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380729
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users