+2 votes
68 views

kerkoj ndonje pune online te thjeshte ne informatike qe mund ta bej.

in Informatike nga (510 points)   | 68 views

1 Answer

0 votes
nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  150 pikë

 2. kirana

  110 pikë

 3. daftarsbobet

  110 pikë

 4. rani

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

35 në linjë
0 Antar dhe 35 mysafir
Vizitat sot : 3675
Vizitat e djeshme : 4797
Të gjitha Vizitat : 805584
78 questions
142 answers
111 comments
5,594 users