+1 vote
41 views

Nevoja për të përfunduar një laborator të strukturës së të dhënave që përdor c + +.
te lutem pak shpejt

in Informatike nga (510 points)   | 41 views

1 Answer

0 votes

nje laborator? mos do te thuash nje detyre apo projekt?

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

35 në linjë
0 Antar dhe 35 mysafir
Vizitat sot : 3135
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770721
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users