mepyet.al
+1 vote
12 views

Nevoja për të përfunduar një laborator të strukturës së të dhënave që përdor c + +.
te lutem pak shpejt

in Informatike by (480 points)   | 12 views

1 Answer

0 votes

nje laborator? mos do te thuash nje detyre apo projekt?

by Mjeshtër (7k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

6 në linjë
0 Antar dhe 6 mysafir
Vizitat sot : 644
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380728
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users