mepyet.al
+1 vote
15 views

kush mund te me ndihmoje me team viewer te instaloj pak khali linux se spo e bej dot vete. Kam desktop

in Informatike by (480 points)   | 15 views

1 Answer

0 votes

Si fillim referohu tutorialeve ne youtube, nese has veshtiresi. Te dielen paradite do marresh ndihme nga une . Faleminderit!

by Mjeshtër (7k points)  
per ta instaluar e kam instaluar por kur jap setupin me del falidet
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

15 në linjë
0 Antar dhe 15 mysafir
Vizitat sot : 622
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380706
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users