mepyet.al
+1 vote
30 views
opsionet:
gjithcka rreth programimit (0 votes)
forumi i programuesve (1 vote, 25%)
me pyet.al (1 vote, 25%)
albprog (0 votes)
mendim tjeter (2 votes, 50%)
in Programim by (480 points)   | 30 views
Ndoshta ju pëlqen diçka si:
ngeca.al / com
eduvizion.al / com
albdevs.al / com
vullnetari.al / com
// ps. ndoshta pak qesharake disa po ja ja vlen mundi :P   :-)

3 Answers

0 votes

Një sugjerim : albtech.al

by (140 points)  
techalb.al eshte kompania qe bashkpunon me ne, nuk mund ta perdorim si domain sepse shkakton konfuzion . Ju faleminderit!
0 votes

Ndoshta ju pëlqen diçka si:
ngeca.al / com
eduvizion.al / com
albdevs.al / com
vullnetari.al / com

// ps. ndoshta disa pak qesharake po ja vlen mundi :p :-)

by Specialist (5k points)  
shume intersante samiri :D
0 votes

vullnetari dhe mepyet.al jane interesante... personi qe e qellon do vendoset ne footerin e faqes... Faleminderit

by Mjeshtër (7k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

14 në linjë
0 Antar dhe 14 mysafir
Vizitat sot : 608
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380692
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users