mepyet.al
+1 vote
25 views
in Informatike by (480 points)   | 25 views

2 Answers

0 votes

https://www.apk4fun.com/apk/21659/
me android mund ta besh me kte program

shton mijra followers

by Mjeshtër (7k points)  
spo me downlodohet
0 votes

https://www.like4like.org

Ktu ke nje sherbim point to point.. bej pike dhe pikt mund ti konvertosh ne followers...Suksese

by Fillestar (1.2k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

10 në linjë
0 Antar dhe 10 mysafir
Vizitat sot : 550
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380634
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users