+2 votes
50 views

http://pako.al/stackoverflow.al/user/Ergi Berberi
jane llogarite tone ne ky web e gjeta rastesisht

in Programim nga (570 points)   | 50 views

1 Answer

0 votes

Shume faleminderit egi. por eshte webi yne dhe po bejme testime. brenda javes do rregullohet dhe shume shpejt do vim dhe ne playstore me nje app android. Ju falenderojme

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

27 në linjë
1 Antar dhe 26 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3029
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770615
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users