mepyet.al
+2 votes
39 views

http://pako.al/stackoverflow.al/user/Ergi Berberi
jane llogarite tone ne ky web e gjeta rastesisht

in Programim by (570 points)   | 39 views

1 Answer

0 votes

Shume faleminderit egi. por eshte webi yne dhe po bejme testime. brenda javes do rregullohet dhe shume shpejt do vim dhe ne playstore me nje app android. Ju falenderojme

by Mjeshtër (7k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

11 në linjë
0 Antar dhe 11 mysafir
Vizitat sot : 654
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380738
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users