+3 votes
541 views

Krijimi i Webit te thjesht ne html. Update ne Komente cdo Jave

<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>My first Web</title>
<link rel="stylesheet" href="stilimet.css">
</head>


<body alink = "#54A250" link = "#040404" vlink = "#F40633">

<div class="Headeri"> <h1> This is a Great Website</h1> </div>
<hr />
<div class="Teksti">
<p>
<p style="font-family:helvetica;color:#31EC56;background:blue;border-radius:10px;">Here you will find the greatest offers </p> <br />
<hr />
<p align="center"> and amazing places to visit </p> <br />
<hr />
<p align="right">Welcome </p> <br />
</p>
</div>
<hr />
<center>
<p> This <i>offer</i> is in the <u>center</u> of the page. </p>
</center>
<hr />
<center>
<p>Hapni Website tone</p>
   <a href = "http://www.smiles.maxs.al" target = "_blank">Travel Go</a>
</center>

<center>
<p style="font-family:helvetica;color:#31EC56;background:yellow;border-radius:10px;"> Lista e Guidave </p>
<table>
<tr>
<div class="imazhitrklass">
<td> <a href = "http://www.tirana.gov.al" target = "_blank"> <img class="imazhitiranes" src = "https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIBriWbJ8cdvslf1quC-n21XM8hRqs4iZB1gM0wDqaVUuOYr1T" alt = "Tirana" border = "3"/></a> </td>
</div>
<td> <a href = "http://www.tirana.gov.al" target = "_blank">Durres</a> </td>
<td> <a href = "http://www.tirana.gov.al" target = "_blank">Shkoder</a></td>
<td> <a href = "http://www.tirana.gov.al" target = "_blank">Vlore</a> </td>
</tr>
</table>

</center>
<hr/>
<form>
 First name:<br>
 <input type="text" name="firstname" value="Mickey">
 <br>
 Last name:<br>
 <input type="text" name="lastname" value="Mouse">
 <br><br>
 <input type="submit" value="Submit">
</form> 

</p>

</body>
</html>
in Programim nga Mjeshtër (7.4k points)   | 541 views
per te mesuar online rreth programimit te webit mund te klikosh kete linkun https://www.w3schools.com/html/default.asp. Ketu ke html css python javasvript etj. Eshte nje faqe qe te ndihmon shume

1 Answer

0 votes
nga (790 points)  
<script language="javascript">
//alert("U krijua nje njoftim i ri");
//alert("U krijua nje njoftim i dyte");
//var a= confirm("Mirupafshim")
//if (true)
//document.write("Ju shtypet ok");
//else
//document.write("Ju shtypet Anullo");
//document.close();

</script>

<script language="javascript">
//var a;
//var prgj;
//a=prompt("Vendosni temp ne celcius");
//prgj=(a*1.8)+32;
//document.write("Celcius u konvertua ne farfenheit", prgj);

//var date=new Date();
//document.write("Data dhe ora sotme jane", date);
</script>
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Akira

  140 pikë

 2. jembutkusudbanget

  100 pikë

 3. Roslyn452194

  100 pikë

 4. LaraHotchin7

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

65 në linjë
0 Antar dhe 65 mysafir
Vizitat sot : 3199
Vizitat e djeshme : 5329
Të gjitha Vizitat : 1373880