mepyet.al
+1 vote
55 views

Ushtrimi per gjetjen e siperfaqes dhe perimetrit te drejtkendshit ne cpp

  #include <iostream>
using namespace std;
int main () {
	int sip, per;
	int gjeresi = 5;
	int gjatesi = 3;	
	 sip= gjeresi * gjatesi;
	 per= 2*(gjeresi+gjatesi);	
	cout<<"Siperfaqja eshte"<<sip<<endl;
	cout<<"Perimetri eshte"<<per<<endl;	
	system ("PAUSE");
	return 0;
}
in Programim by Mjeshtër (7k points)   | 55 views

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. GeraldoScrym

  100 pikë

 2. JaclynSiegel

  100 pikë

 3. StaciaProvan

  100 pikë

 4. Cheri0450983

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

15 në linjë
0 Antar dhe 15 mysafir
Vizitat sot : 614
Vizitat e djeshme : 7843
Të gjitha Vizitat : 380698
71 questions
135 answers
131 comments
5,514 users