+8 votes
1.3k views
  <!DOCTYPE html>
<html>
  <body>
    <h1>Shembulli 1</h1>
  
    <button type="button" onclick="changeContent()">New!</button>
    <p id="element">Ky eshte nje shembull.</p>  
      function changeContent() { 
        document.getElementById("element").innerHTML = "Urime ju e kuptuat shembullin 1";
      }
  </body>
</html>
in Programim nga Fillestar (1.2k points)   | 1.3k views

3 Answers

0 votes
Best answer

Kodet ne javascript duhet gjithmone te jene brenda tag-ut

<-script type="text/javascript">
function changeContent() {

      document.getElementById("element").innerHTML = "Urime ju e kuptuat shembullin 1";

}
<-/script>
(Shenim: duhet te hiqni '-' tek tagu, jan vendosur sepse editori i Stackoverflow.al i fsheh pasi mund te perdoren per qellime jo te mira.)

techalb.al

nga Specialist (3k points)  
+1 vote
  <!DOCTYPE html>
<html>
  <body>
    <h1>Shembulli 1</h1>
  <script>
    <button type="button" onclick="changeContent()">New!</button>
    <p id="element">Ky eshte nje shembull.</p>  
      function changeContent() { 
        document.getElementById("element").innerHTML = "Urime ju e kuptuat shembullin 1";
</script>
      }
  </body>
</html>

Suksese

nga Fillestar (1.4k points)  
0 votes

mendoj se duhet te hapesh nje tag pasi javascript funx me scripts...

nga Fillestar (1.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Akira

  140 pikë

 2. BettinaBray3

  100 pikë

 3. suryacin

  100 pikë

 4. JaimieMargar

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

69 në linjë
0 Antar dhe 69 mysafir
Vizitat sot : 5864
Vizitat e djeshme : 9623
Të gjitha Vizitat : 1394310