Recent questions tagged Xamarin

+8 votes
5 answers
pyetur Sep 10, 2018 in Programim nga AltinBegallari (960 points)   | 854 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

28 në linjë
1 Antar dhe 27 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3021
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770607
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users