Recent questions tagged Program

+1 vote
0 answers
pyetur Oct 17, 2018 in Programim nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 96 views
+3 votes
3 answers
pyetur Sep 30, 2018 in Informatike nga daor (520 points)   | 393 views
+4 votes
2 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  150 pikë

 2. kirana

  110 pikë

 3. daftarsbobet

  110 pikë

 4. rani

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

39 në linjë
0 Antar dhe 39 mysafir
Vizitat sot : 3635
Vizitat e djeshme : 4797
Të gjitha Vizitat : 805544
78 questions
142 answers
111 comments
5,594 users