Recent questions tagged Pc

+2 votes
1 answer
+10 votes
3 answers
+10 votes
3 answers
pyetur Sep 4, 2018 in Informatike nga Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 683 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

32 në linjë
0 Antar dhe 32 mysafir
Vizitat sot : 7036
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941799
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users