Recent questions tagged Metode

+3 votes
3 answers
pyetur Oct 9, 2018 in Programim nga Dragonfly (150 points)   | 125 views
+2 votes
2 answers
pyetur Sep 29, 2018 in Programim nga samiri Specialist (5k points)   | 363 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

25 në linjë
1 Antar dhe 24 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3043
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770629
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users