Recent questions tagged Algoritem

+2 votes
2 answers
pyetur Sep 29, 2018 in Programim nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 375 views
+10 votes
2 answers
pyetur Sep 27, 2018 in Programim nga samiri Mjeshtër (5.1k points)   | 712 views
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. rickypauls

  120 pikë

 2. avawilliam

  100 pikë

 3. LanDunford82

  100 pikë

 4. JaneTheissen

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

58 në linjë
0 Antar dhe 58 mysafir
Vizitat sot : 7236
Vizitat e djeshme : 9440
Të gjitha Vizitat : 1161471