Recent questions in Informatike

0 votes
0 answers
pyetur May 8 in Informatike nga Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 12 views
0 votes
1 answer
pyetur Mar 30 in Informatike nga Alen (530 points)   | 35 views
0 votes
1 answer
pyetur Feb 25 in Informatike nga Alen (530 points)   | 37 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 87 views
+2 votes
1 answer
pyetur Dec 28, 2018 in Informatike nga Alen (530 points)   | 103 views
+1 vote
1 answer
pyetur Dec 28, 2018 in Informatike nga Alen (530 points)   | 54 views
+3 votes
1 answer
pyetur Nov 14, 2018 in Informatike nga xhoana (210 points)   | 79 views
+2 votes
2 answers
pyetur Oct 2, 2018 in Informatike nga Shyqe (180 points)   | 401 views
+3 votes
2 answers
pyetur Oct 1, 2018 in Informatike nga Anelda.Xhepaj Fillestar (1.2k points)   | 787 views
+3 votes
3 answers
pyetur Sep 30, 2018 in Informatike nga daor (520 points)   | 409 views
+2 votes
1 answer
pyetur Sep 30, 2018 in Informatike nga daor (520 points)   | 462 views
0 votes
1 answer
pyetur Sep 30, 2018 in Informatike nga daor (520 points)   | 242 views
+1 vote
2 answers
pyetur Sep 29, 2018 in Informatike nga Frenk (320 points)   | 540 views
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. rickypauls

  120 pikë

 2. avawilliam

  100 pikë

 3. LanDunford82

  100 pikë

 4. JaneTheissen

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

59 në linjë
0 Antar dhe 59 mysafir
Vizitat sot : 8025
Vizitat e djeshme : 9440
Të gjitha Vizitat : 1162260