Recent questions and answers in Informatike

0 votes
1 answer
pergjigjur Feb 25 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 17 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 78 views
+2 votes
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 67 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 41 views
+3 votes
1 answer
+2 votes
2 answers
pergjigjur Oct 5, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 378 views
+3 votes
3 answers
pergjigjur Oct 1, 2018 in Informatike nga samiri Specialist (5k points)   | 392 views
+3 votes
2 answers
+2 votes
1 answer
pergjigjur Sep 30, 2018 in Informatike nga samiri Specialist (5k points)   | 446 views
0 votes
1 answer
pergjigjur Sep 30, 2018 in Informatike nga samiri Specialist (5k points)   | 223 views
+1 vote
2 answers
+4 votes
3 answers
pergjigjur Sep 28, 2018 in Informatike nga techalb Specialist (3k points)   | 405 views
+4 votes
2 answers
+4 votes
2 answers
pergjigjur Sep 27, 2018 in Informatike nga Ermiri Fillestar (1.1k points)   | 493 views
To see more, click for all the questions in this category.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

25 në linjë
1 Antar dhe 24 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3045
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770631
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users