+10 votes
201 views

emphasized text

in Letersi nga   | 201 views

3 Answers

+1 vote
nga (960 points)  
0 votes

Si fillim shikoni kete video dhe ndiqni linket:

https://www.youtube.com/watch?v=FBSWSnK3J2U

nga Mjeshtër (7.4k points)  

Android app: doulingo , basic english

i sugjeron kete video qe te mesoj anglisht from Hindi to English? :o
0 votes
nga (960 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. HaiGuffey208

  100 pikë

 2. Rochelle67M0

  100 pikë

 3. RebbecaDetwi

  100 pikë

 4. TaneshaHackl

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

70 në linjë
0 Antar dhe 70 mysafir
Vizitat sot : 2020
Vizitat e djeshme : 12391
Të gjitha Vizitat : 1666062