0 votes
51 views

Jam duke bere nje projekt dhe kam vene ne kode disa foto por kur shoh faqen del vetem nje foto dhe ajo foto zevendeson tjetren. Kodin e kam bere mire mendoj dhe emertimin e fotos

in Informatike nga (530 points)   | 51 views
Lini dhe kodin ne pyetje per ta pare te tjeret ku qendron problemi. :)

1 Answer

+2 votes

Talk is cheap. Show us the code !

nga Mjeshtër (5.1k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Akira

  140 pikë

 2. jembutkusudbanget

  100 pikë

 3. Roslyn452194

  100 pikë

 4. LaraHotchin7

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

65 në linjë
0 Antar dhe 65 mysafir
Vizitat sot : 3039
Vizitat e djeshme : 5329
Të gjitha Vizitat : 1373720