0 votes
15 views

Jam duke bere nje projekt dhe kam vene ne kode disa foto por kur shoh faqen del vetem nje foto dhe ajo foto zevendeson tjetren. Kodin e kam bere mire mendoj dhe emertimin e fotos

in Informatike nga (530 points)   | 15 views
Lini dhe kodin ne pyetje per ta pare te tjeret ku qendron problemi. :)

1 Answer

+1 vote

Talk is cheap. Show us the code !

nga Mjeshtër (5k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

30 në linjë
0 Antar dhe 30 mysafir
Vizitat sot : 7044
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941807
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users