0 votes
11 views
in Informatike nga (150 points)   | 11 views

1 Answer

0 votes

https://www.fcportables.com/illustrator-portable/

Ketu gjen programe portable, dhe i shkarkon leht

nga (160 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
0 Antar dhe 29 mysafir
Vizitat sot : 7061
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941824
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users