0 votes
8 views

ushtrimi 2
Ushtrimi 2

in Tjera nga Mjeshtër (7.4k points)   | 8 views

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
1 Antar dhe 28 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3002
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770588
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users