0 votes
97 views

in Informatike nga (120 points)   | 97 views
Mesa duket ushtrimi eshte i veshtire ose nuk jane dhene shpjegimet e nevojshme per antaret e mepyet.al !

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. HaiGuffey208

  100 pikë

 2. Rochelle67M0

  100 pikë

 3. RebbecaDetwi

  100 pikë

 4. TaneshaHackl

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

78 në linjë
0 Antar dhe 78 mysafir
Vizitat sot : 2067
Vizitat e djeshme : 12391
Të gjitha Vizitat : 1666109