+2 votes
45 views

kerkoj ndonje pune online te thjeshte ne informatike qe mund ta bej.

in Informatike nga (490 points)   | 45 views

1 Answer

0 votes
nga Mjeshtër (7.2k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. miraxh

  430 pikë

 2. NonaChinnery

  100 pikë

 3. LillianX1908

  100 pikë

 4. IRMVickie375

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

49 në linjë
0 Antar dhe 49 mysafir
Vizitat sot : 4992
Vizitat e djeshme : 7535
Të gjitha Vizitat : 568721
73 questions
138 answers
102 comments
5,568 users