+1 vote
45 views

Nevoja për të përfunduar një laborator të strukturës së të dhënave që përdor c + +.
te lutem pak shpejt

in Informatike nga (530 points)   | 45 views

1 Answer

0 votes

nje laborator? mos do te thuash nje detyre apo projekt?

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
0 Antar dhe 29 mysafir
Vizitat sot : 7052
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941815
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users