+1 vote
32 views

Nevoja për të përfunduar një laborator të strukturës së të dhënave që përdor c + +.
te lutem pak shpejt

in Informatike nga (490 points)   | 32 views

1 Answer

0 votes

nje laborator? mos do te thuash nje detyre apo projekt?

nga Mjeshtër (7.2k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. miraxh

  430 pikë

 2. NonaChinnery

  100 pikë

 3. LillianX1908

  100 pikë

 4. IRMVickie375

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

54 në linjë
0 Antar dhe 54 mysafir
Vizitat sot : 5050
Vizitat e djeshme : 7535
Të gjitha Vizitat : 568779
73 questions
138 answers
102 comments
5,568 users