+1 vote
22 views

kush mund te me ndihmoje me team viewer te instaloj pak khali linux se spo e bej dot vete. Kam desktop

in Informatike nga (490 points)   | 22 views

1 Answer

0 votes

Si fillim referohu tutorialeve ne youtube, nese has veshtiresi. Te dielen paradite do marresh ndihme nga une . Faleminderit!

nga Mjeshtër (7.2k points)  
per ta instaluar e kam instaluar por kur jap setupin me del falidet
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. miraxh

  430 pikë

 2. NonaChinnery

  100 pikë

 3. LillianX1908

  100 pikë

 4. IRMVickie375

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

59 në linjë
0 Antar dhe 59 mysafir
Vizitat sot : 4934
Vizitat e djeshme : 7535
Të gjitha Vizitat : 568663
73 questions
138 answers
102 comments
5,568 users