+2 votes
51 views

http://pako.al/stackoverflow.al/user/Ergi Berberi
jane llogarite tone ne ky web e gjeta rastesisht

in Programim nga (570 points)   | 51 views

1 Answer

0 votes

Shume faleminderit egi. por eshte webi yne dhe po bejme testime. brenda javes do rregullohet dhe shume shpejt do vim dhe ne playstore me nje app android. Ju falenderojme

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  150 pikë

 2. kirana

  110 pikë

 3. daftarsbobet

  110 pikë

 4. rani

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

40 në linjë
0 Antar dhe 40 mysafir
Vizitat sot : 3633
Vizitat e djeshme : 4797
Të gjitha Vizitat : 805542
78 questions
142 answers
111 comments
5,594 users