+1 vote
72 views

Ushtrimi per gjetjen e siperfaqes dhe perimetrit te drejtkendshit ne cpp

  #include <iostream>
using namespace std;
int main () {
	int sip, per;
	int gjeresi = 5;
	int gjatesi = 3;	
	 sip= gjeresi * gjatesi;
	 per= 2*(gjeresi+gjatesi);	
	cout<<"Siperfaqja eshte"<<sip<<endl;
	cout<<"Perimetri eshte"<<per<<endl;	
	system ("PAUSE");
	return 0;
}
in Programim nga Mjeshtër (7.2k points)   | 72 views

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. miraxh

  430 pikë

 2. NonaChinnery

  100 pikë

 3. LillianX1908

  100 pikë

 4. IRMVickie375

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

49 në linjë
0 Antar dhe 49 mysafir
Vizitat sot : 4876
Vizitat e djeshme : 7535
Të gjitha Vizitat : 568605
73 questions
138 answers
102 comments
5,568 users