+3 votes
779 views

prsh. jam e interesuar per kurse/trajnime ne fushen e programimit. ka dikush ketu ndonje experienc ne ndonje qender kursesh ku te msoj bazat ne gjuhe programimi

in Informatike nga Fillestar (1.2k points)   | 779 views

2 Answers

+2 votes
Best answer

Ne Durres vec 1 eshte per kurse programimi. vendi mire per te marre bazat
www.smartcenterdr.com

nga Fillestar (1.2k points)  
selected nga
0 votes

gjuhe te huaja ka plot ne durres. ndersa kurse informatike gjen vetem ne Smart Center dhe nrm me cmime Durresi :))

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

26 në linjë
0 Antar dhe 26 mysafir
Vizitat sot : 7093
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941856
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users