+3 votes
773 views

prsh. jam e interesuar per kurse/trajnime ne fushen e programimit. ka dikush ketu ndonje experienc ne ndonje qender kursesh ku te msoj bazat ne gjuhe programimi

in Informatike nga Fillestar (1.2k points)   | 773 views

2 Answers

+2 votes
Best answer

Ne Durres vec 1 eshte per kurse programimi. vendi mire per te marre bazat
www.smartcenterdr.com

nga Fillestar (1.2k points)  
selected nga
0 votes

gjuhe te huaja ka plot ne durres. ndersa kurse informatike gjen vetem ne Smart Center dhe nrm me cmime Durresi :))

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  150 pikë

 2. kirana

  110 pikë

 3. daftarsbobet

  110 pikë

 4. rani

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

39 në linjë
0 Antar dhe 39 mysafir
Vizitat sot : 3624
Vizitat e djeshme : 4797
Të gjitha Vizitat : 805533
78 questions
142 answers
111 comments
5,594 users