+1 vote
530 views
in Informatike nga (320 points)   | 530 views

2 Answers

+1 vote
nga Fillestar (1.2k points)  
0 votes

wondershare pdf element pro

nga Mjeshtër (7.4k points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  150 pikë

 2. kirana

  110 pikë

 3. daftarsbobet

  110 pikë

 4. rani

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

40 në linjë
0 Antar dhe 40 mysafir
Vizitat sot : 3622
Vizitat e djeshme : 4797
Të gjitha Vizitat : 805531
78 questions
142 answers
111 comments
5,594 users