+4 votes
506 views

Pak hajgare :p :-)

in Programim nga Mjeshtër (5k points)   | 506 views
ska hajgare ktu dost

2 Answers

+1 vote
Best answer

int gjumi=4;
gjumi2= gjumi*2;
Cout<<gjumi2;
Return 0;
}

Them se e qellova haha

nga Fillestar (1.2k points)  
selected nga
0 votes

Beje Oren gjysem ore ..per 8 ore ben 4 ore

nga Mjeshtër (7.4k points)  
ose me ja integru edhe 1 bateri orës :p
ose fli 1 sy hap 1 mbyll
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

30 në linjë
0 Antar dhe 30 mysafir
Vizitat sot : 7056
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941819
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users