+4 votes
432 views
in Informatike nga (320 points)   | 432 views

3 Answers

+2 votes

Hapi 1.Vendosni Usb ne pc
Hapi 2. Klikoni me te djathen e mousit mbi USB dhe me pas shkoni tek Properties dhe klikoni Security.
Hapi 3. Klikoni Edit dhe vendosni passwordin e administratorin .Me pas selektoni emrin tuaj tek Groups and Usernames , me pas kliko butonin Allow se bashku me Full and Write tek Permission for Authenticated Users.
Hapi 4. Klikoni Apply dhe me pas OK.

Tashme mund ti aksesoni Filet e enkriptuara

nga Mjeshtër (7.4k points)  
https://1337x.to/torrent/306429/Autorun-Virus-Remover-v3-1-build-0422-incl-Keygen-LAXiTY/  nese usb  ka virus apo del bosh . instalo kete program dhe i heq programi direkt viruset.
+1 vote

Nese behet fjale per usb qe del pa te dhena ose me nje shortcut te zbehte, kjo eshte zgjidhja me e mire duke perdorur CMD:

Pra ta kesh me te qarte:
1. Ne fillim kalon tek Disk Part i USB: (ne rastin ne foto eshte > g:)
2. Shkruaj rrjeshtin e fundit:

 G:\> attrib -r -a -s -h *.* (kliko Enter)

Tani besoj cdo gje eshte ne rregull. :) #techalb

nga Specialist (3k points)  
–1 vote

Ose ky programi me torrent. (Shkarko Ketu)
Quhet EASEUS DATA RECOVERY , shif ne youtube sesi ta perdoresh per problemin qe ti ke

nga Fillestar (1.4k points)  
Po nese imazhet e rikuperuara jane te demtuara me del windows nuk e suporton kete format?
ndryshoj formatin . psh nese file qe te vjen nuk e hap asnje program.. bej rename duke shtuar keto prapashtesa: .png  ose .jpg    Dhe provo ti hapesh me paint
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. HaiGuffey208

  100 pikë

 2. Rochelle67M0

  100 pikë

 3. RebbecaDetwi

  100 pikë

 4. TaneshaHackl

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

71 në linjë
0 Antar dhe 71 mysafir
Vizitat sot : 2102
Vizitat e djeshme : 12391
Të gjitha Vizitat : 1666144