+10 votes
659 views

opsionet:
57 (8 votes, 80%)
55 (1 vote, 10%)
58 (1 vote, 10%)
64 (0 votes)
in Programim nga Specialist (5k points)   | 659 views
sikur sme del asnje nga kto... me del 52
është algoritëm i testuar.
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
    int y,x;
    double n;
    cout<<"Vlerat hyrese te x,y=";
    cin>>y;
    cin>>x;
    for(x=6;x=1;x++)
    x=x-1;
    y=6;
    do{y=y+x*x;
       y=y+1;
    }
    while(x=1);
    n=2*x+2;
    cout<<"Afisho n"<<endl;
    return 0;
}
SHIF MOS TE HYN NE PUNE

2 Answers

0 votes

57 sigurisht

nga Specialist (3k points)  
0 votes

include

using namespace std;
int main()
{

int y,x;
double n;
cout<<"Vlerat hyrese te x,y=";
cin>>y;
cin>>x;
for(x=6;x=1;x++)
x=x-1;
y=6;
do{y=y+x*x;
  y=y+1;
}
while(x=1);
n=2*x+2;
cout<<"Afisho n"<<endl;
return 0;

}
SHIF MOS TE HYN NE PUNE

nga (510 points)  
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

28 në linjë
1 Antar dhe 27 mysafir
Antarët aktual në faqe
Vizitat sot : 3019
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770605
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users