+10 votes
1.2k views
opsionet:
C/C++ (8 votes, 17%)
Java (14 votes, 30%)
C# (4 votes, 9%)
Ruby (3 votes, 7%)
Python (6 votes, 13%)
Javascript (8 votes, 17%)
Haskell (3 votes, 7%)
in Programim nga Fillestar (1.1k points)   | 1.2k views

Golang , Kotlin

Une mendoj se ne list duhet te jet edhe PHP si gjuha ma e perdorun per Web Developement.

Please log in or register to answer this question.

Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. Fiona Hamzaj

  130 pikë

 2. joylaragel

  100 pikë

 3. menangpanda

  100 pikë

 4. GauthierBoel0

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

38 në linjë
0 Antar dhe 38 mysafir
Vizitat sot : 3149
Vizitat e djeshme : 6980
Të gjitha Vizitat : 770735
77 questions
141 answers
108 comments
5,590 users