Pyetjet dhe pergjigjet e fundit

0 votes
1 answer
pergjigjur Apr 1 in Informatike nga samiri Mjeshtër (5k points)   | 15 views
0 votes
1 answer
pergjigjur Feb 25 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 20 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 24 in Tjera nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 14 views
0 votes
0 answers
pyetur Feb 19 in Informatike nga Rea (120 points)   | 79 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Feb 13 in Tjera nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 23 views
+2 votes
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 73 views
+1 vote
1 answer
pergjigjur Dec 28, 2018 in Informatike nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 45 views
+1 vote
3 answers
pergjigjur Dec 26, 2018 in Programim nga Administratori Mjeshtër (7.4k points)   | 64 views
+8 votes
5 answers
To see more, click for the full list of questions or popular tags.
Mirë se vini në mepyet.al, forumi ku mund të bëni pyetje dhe merrni përgjigje nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

 1. renattalala94

  100 pikë

 2. lailacantika94

  100 pikë

 3. raipoker88

  100 pikë

 4. freyasalsabila

  100 pikë

Dhurata mujore
1. Vendi pare: Profesor
2. Vendi dyte: Mjeshtër
3. Vendi 3: Student

29 në linjë
0 Antar dhe 29 mysafir
Vizitat sot : 7066
Vizitat e djeshme : 11213
Të gjitha Vizitat : 941829
79 questions
143 answers
114 comments
5,600 users